Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Fear the Walking Dead 2x3

Ouroboros

Madison ballafaqohet me Strand në lidhje me destinacionin e tij misterioze. Ndërkohë, Nick, Alicia dhe të tjerët inspektojnë mbeturinat nga një aksident ajror.s inspect wreckage from a plane crash.

Apr. 24, 2016

Fear the Walking Dead season 2

Loading...