Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 6x14

Twice As Far

Pas një fitoreje të shkurtër kundër Shpëtimtarëve, një udhëtim për furnizime ilaçesh i drejtuar nga Daryl kthehet në një rrëmujë të plotë kur ai dhe grupi i tij përplasen me Dwight.

Mar. 20, 2016

The Walking Dead season 6

Loading...