Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Ticking Clock (2011) HD

Ticking Clock (2011) HD

Jan. 04, 2011 101 Min.
Your rating: 0
5.5 2 votes

Video trailer

Disa foto nga Filmi

Director

Aktoret

Cuba Gooding Jr. isLewis Hicks
Lewis Hicks
Yancey Arias isEd Beker
Ed Beker
Veronica Berry isFelicia Carson
Felicia Carson
Dane Rhodes isLt Gordon Becker
Lt Gordon Becker
Monica Acosta isDetective
Detective

Pershkrimi

Lewis Hicks është një gaze­tar i spe­cial­izuar në shkrim në lid­hje me krime e vrasje. Në vend që të shkruaj his­tor­inë tjetër, Lewis bëhet vet his­to­ria e ardhshme sepse ai është i vetmi i dyshuar për vras­jen e të dashurës së tij e cila vritet në mënyrë shumë të rënd. Lewis fil­lon vet me het­imin e vras­jes dhe gjenë vik­ti­mat e tij të fun­dit që për ta ka shkruar. Lewis beson se ai është i vetmi per­son që mund ta ndaloj vrasësin para se të vritet dikush tjetër duke gjetur se çdo gjurmë çon në një jetim 9-vjeçar që jeton në një shtëpi jetimësh.

Titulli origjinalTicking Clock
Vleresimi IMDb5.3 votes
Vleresimi TMDb4.8 19 votes
Loading...